GvK Supply Management | Outsourcing en Technisch Advies

laswerk

Outsourcing

Supply Chain Manager Gerrit van Keulen heeft jarenlang ervaring opgedaan in het outsourcen van werkzaamheden in binnen- en buitenland. De eerste contacten met verspanende bedrijven in Centraal- Europa dateren al uit de jaren '90. In de loop der jaren is een enorm netwerk opgebouwd met betrouwbare en kwalitatief sterke toeleveranciers in de metaalindustrie.

De sleutel tot succes

Menig bedrijf heeft vervelende en vaak negatieve ervaring opgedaan met het uitbesteden van hun productie in de 'zogenoemde lage-lonen' landen. Veel genoemde problemen zijn:

  • Onbetrouwbare levertijden
  • Communicatieproblemen door taal en cultuurverschillen
  • Laag kwaliteitsniveau
  • Arbeidsintensieve begeleiding

Naast voornoemde problemen lopen veel 'Westerse' bedrijven aan tegen de onderstaande feiten:

  • De huidige arbeids- en machine-uren zijn relatief duur
  • De kostprijs van productie staat onder druk, waardoor marges veelal (te) laag zijn
  • Het wordt steeds lastiger om vakmensen te vinden

GvK Supply Management biedt voor de genoemde problemen een oplossing. Wij beschikken namelijk over een groot bestand met geselecteerde betrouwbare productiebedrijven. Niet alleen bedrijven in Centraal of Oost Europa, maar ook in Nederland. Wij bieden oplossingen voor bedrijven die enkele stuks willen maar ook voor bedrijven in het Midden en Kleinbedrijf die series wensen. Of het nu gaat om grote of kleine onderdelen, inclusief of exclusief materiaal, inclusief of exclusief materiaalcertificaten, inclusief of exclusief oppervlaktebehandeling, inclusief of exclusief transport, GvK Supply Management regelt alles voor u tegen een scherpe prijs! Wij nemen uw zorgen over en begeleiden het gehele proces van begin tot eind, zodat u zich kunt richten op uw kernactiviteiten.

GvK Supply Management garandeert de productie van hoge kwalitatieve onderdelen en constructies met korte levertijden en lagere prijzen dan u gewend bent.