GvK Supply Management | Outsourcing en Technisch Advies

Transport door betrouwbare expediteurs

Werkwijze

Om u goed van dienst te kunnen zijn is transparantie over de wijze van werken van GvK Supply Management voor u belangrijk. Zo weet u wat u kunt verwachten. Aan de hand van onderstaand stappenplan geven wij u een indruk van onze werkwijze. Uiteraard kan in onderling overleg van dit stappenplan afgeweken worden. Wel leggen we wijzigingen vooraf schriftelijk vast zodat duidelijk is wat u krijgt voor uw geld en dat daar nimmer discussie over kan gaan ontstaan. GvK Supply Management is van veel markten thuis en neemt de zorg voor outsourcing volledig van u over. GvK Supply Management praat met u en luistert naar u. Na eerst een kennismakinggesprek met u gevoerd te hebben waarin uw wensen centraal staan, adviseert GvK Supply Management u welke weg u het best kunt bewandelen.

Stappenplan

1. Aanvraag

U stuurt een aanvraag met alle relevante informatie als aantallen, gewenste levertijd en een tekening op .pdf, .dwg, of ander formaat naar GvK Supply Management. U kunt dit per mail doen naar info@gvkmanagement.nl. Of u kunt het contactformulier van deze site gebruiken.

2. Selectie

Tijdens het selectieproces kijken wij welke bedrijven het meest geschikt zijn om de aangevraagde producten te fabriceren. Dat kunnen bedrijven zijn in Centraal- of Oost Europa maar ook bedrijven in Nederland. Wij vragen bij meerdere leveranciers een prijs en levertijd op. Hierdoor kunnen we een goede keuze maken voor een leverancier die uw producten voor een scherpe prijs en met een optimale kwaliteit kan leveren.

3. Aanbieding

Naast de prijsaanvraag die GvK Supply Management bij meerdere leveranciers doet, maken wij zelf ook een calculatie. Wij beschikken over tarievenlijsten van bewerkingsmachines en de nodige ervaring om te beoordelen of een prijs goed is of niet. Dit is onze eerste controleslag. Vervolgens maken wij een keuze en een duidelijke offerte gebaseerd op uw wensen en voorwaarden. Wij kunnen voor u het materiaal inkopen als u dat wenst, maar u kunt het ook aanleveren. Ook de eventueel gewenste oppervlaktebehandelingen kunnen wij voor u verzorgen. Of het nu gaat om spuiten, verzinken, chemisch zwarten of harden, nitreren, gloeien, enz., GvK Supply Management regelt het allemaal.

4. Order

Indien u heeft besloten een opdracht bij GvK Supply Management te plaatsen, gaan wij zorgen dat alle benodigde gegevens bij de leverancier terecht komt. Indien tekeningen e.d. onduidelijk zijn, zullen wij zelf aanvullende en verduidelijkende tekeningen maken om het risico op fouten te voorkomen Uiteraard doen wij dat in overleg met u. Indien u besloten heeft zelf materiaal aan te leveren zorgen wij dat dit op de juiste tijd en op de juiste plaats terecht komt. Een mogelijkheid is ook dat u de order rechtstreeks bij de leverancier neerlegt.

5. Kwaliteit

Wij eisen van onze leveranciers een duidelijke opdrachtbevestiging. Ook weer om misverstanden te voorkomen. Tijdens het productieproces zullen wij regelmatig contact houden met u en onze leveranciers. Regelmatig zullen er bedrijfsbezoeken plaatsvinden en vragen wij informatie (bijvoorbeeld foto's) op, om het productieproces van begin tot eind goed te kunnen volgen en te controleren. Indien nodig doen wij een eindcontrole ter plaatse. Voordat er geleverd wordt, worden er altijd eerst maatrapporten gestuurd. Na goedkeuring worden de producten indien gewenst van een code of nummer voorzien. Materialen leveren met een 3.1 of 3.2 certificaat is natuurlijk ook mogelijk.

6. Levering en nazorg

Nadat de producten met zorg zijn verpakt vindt er transport plaats. Direct naar u of eerst naar een tussenstation. U geeft aan wat de bedoeling is, wij regelen het. GvK Supply Management werkt uitsluitend met betrouwbare expediteurs die dagelijks in geheel Europa hun bestellingen afleveren. U hoeft zich geen zorgen te maken over de papieren rompslomp, GvK Supply Management verzorgt ook dat voor u. Het laatste deel van het proces is de nazorg. Samen met u bespreken we, indien gewenst, het volledig proces. Samen met u gaan wij in gesprek over zaken die goed zijn gaan en zaken die minder goed zijn gegaan. Daarvan leert u, daarvan leren wij!